Baby wieg Rotan

Als er een kleine op komst is en u gaat de babykamer inrichten, dan is een mooie baby wieg vaak het eerste wat u wilt aanschaffen. De prachtige baby wieg rotan is ideaal om in te slapen in de eerste maanden van uw kindje en u kunt de wieg gemakkelijk verplaatsen. De baby wieg van Rotan is handgemaakt en verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Het wiegje heeft een stijlvolle uitstraling en is compleet voorzien van alle accessoires zoals een matras en dekbedovertrek. De baby wieg van Rotan bestelt u gemakkelijk online en wordt bij u thuis bezorgd.

Tijdloze wieg voor iedere babykamer

Deze handgemaakte baby wieg van Rotan is een schattige wieg met een tijdloze uitstraling die past in vrijwel iedere stijl, van Scandinavisch tot modern en klassiek. De wieg is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een wieg tussen zit die bij u past. De Rotan mand rust op een stevig onderstel met grote of kleine wielen, waardoor u de wieg makkelijk kunt verplaatsen. Zo kunt u de wieg bijvoorbeeld naast uw eigen bed zetten wanneer dat nodig is. De baby wieg van Rotan is verkrijgbaar in kleuren en afwerkingen: zo kunt u kiezen voor een romantische uitvoering met een witte geborduurde afwerking of voor een leuke bekleding met sterren, verkrijgbaar in mintgroen, roze en blauw.

Baby wieg Rotan

Alles in huis voor een goede nacht

De baby wieg rotan is zeer compleet en afgewerkt met een bekleding van 100% katoen. De wieg bestaat uit een onderstel met een rotan mand en is compleet inclusief bijpassend matras, dekbedovertrek. De mand bij deze wieg is voorzien van stijlvolle binnenbekleding en wiegbekleding in diverse stijlen. Afhankelijk van welke uitvoering u kiest, komt de wieg met een bijpassende kap of sluier. Met deze baby wieg van Rotan haalt u een complete set in huis en heeft u dus meteen alle benodigdheden om de kleine een heerlijke nachtrust te bezorgen.

Baby wieg rotan bestellen

Wilt u de baby wieg van Rotan en onze andere wiegjes bekijken, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Sassenheim. De wieg kunt u gemakkelijk online bestellen en wordt na bestelling bij u thuis afgeleverd. Mocht de wieg toch helemaal naar uw wens zijn, dan kunt u deze eventueel op afspraak retourneren. Heeft u vragen over de baby wieg van Rotan of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of u kunt ons bellen op 0659430294.