Babykamer ledikant, commode en kast

Is er een kleine op komst, dan is de inrichting van de babykamer ontzettend leuk. Hier kunt u namelijk helemaal uw persoonlijke smaak aan geven. Voor iedere stijl en ruimte past een andere set en daarom vindt u bij Baby’s Paradijs verschillende stijlen babykamer sets met een stijlvol design. Aan ieder type stijl en budget is gedacht. Alle sets zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Bij Baby’s paradijs kunt u terecht voor stijlvolle babykamers die meegroeien met het kind.

De babykamer inrichten

Een stijlvolle babykamer inrichten begint met het uitkiezen van de meubels. Een complete set bestaand uit een ledikant, commode en kast in dezelfde stijl creëert eenheid en rust in uw babykamer. Zijn de meubels gekozen dan is het tijd om de verdere inrichting van de babykamer te bepalen, zoals de kleur op de muur, verlichting, opbergmanden en andere accessoires. Er zijn veel variaties in design en met een bijpassende set van ledikant, commode en kast vormt u een mooie eenheid.

Babykamer ledikant

Enkele producten voor de babykamer

  • Babykamer ledikant, commode en kast | Baby's Paradijs | 220616 BELLAMY42168 kopia
  • Babykamer ledikant, commode en kast | Baby's Paradijs | 148352409 2667299690061465 8308301281286052652 o
  • Babykamer ledikant, commode en kast | Baby's Paradijs | 122603915 2412080142250089 1591001250530735168 o

Ledikant, commode en kast

Bij baby’s Paradijs kan er een keuze gemaakt worden uit diverse stijlen babykamer sets die allemaal bestaan uit de essentiële meubels: een ledikant, commode en een kast. Aan alles is gedacht met de babykamer sets van Baby’s paradijs. De babykamer set bestaat uit een ledikant met doorgroeimogelijkheden, een commode en een kast. Een commode is ideaal om uw kindje te verschonen, verzorgen of aan te kleden. Een kast is natuurlijk onmisbaar om alle babykleertjes en spulletjes in op te bergen, want als je een baby krijgt wordt je overspoeld met leuke kleertjes en spulletjes.

Babykamer bestellen

Bent u benieuwd naar de babykamer sets en kunt u zo 1,2,3 geen keuze maken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel in Sassenheim. Hier kunt u onze diverse babykamers en andere accessoires bekijken, zodat u op uw gemak een keuze kunt maken. Alle babykamer sets zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een hoogwaardige afwerking en een scherp prijskaartje. De babykamer sets worden bij u thuis bezorgd en kunnen op afspraak worden geretourneerd als iets toch niet naar wens is. Bij Baby’s paradijs kunt u behalve babykamer sets ook terecht voor de gehele inrichting van uw babykamer, van ledikant tot bijpassende verlichting. Heeft u vragen of wilt u advies over uw keuze voor een babykamer? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier op onze website.

Slaapcomfort en vermaak voor uw baby in de babykamer

Heeft u nog andere producten nodig voor het comfort en vermaak van uw baby? Voor goed slaapcomfort kunt u de babykamer uitrusten met een baby wieg Rotan. Door de bekleding van 100% katoen en diverse uitvoeringen, kunt u de baby wieg Rotan in iedere stijl babykamer plaatsen. Om slaapcomfort en een geborgen gevoel voor uw baby overal mee naartoe te kunnen nemen, kunt u ook het babynestje beige bestellen. Wilt u uw baby warm houden in zowel het babynestje beige als de baby wieg Rotan? Overweeg dan om een baby wikkeldeken te gebruiken. Deze artikelen bieden uw baby veel comfort, maar ons baby speelgoed van Little Dutch biedt uw baby vermaak en de mogelijkheid om de zintuigen beter te ontwikkelen.