Babynestje beige

Een babynestje is speciaal voor pasgeboren baby’s en geeft een geborgen gevoel, alsof de baby zich nog in de buik bevindt. Dankzij een geborgen en veilig gevoel in het babynestje kan de baby lekker slapen. Het lichte babynestje beige neemt u gemakkelijk overal mee naartoe. Zodat u overal waar u bent een geborgen slaapplekje heeft voor uw baby. Het babynestje beige is gemaakt van heerlijk zacht natuurlijk katoen en kan bijzonder vaak gewassen worden zonder zijn kwaliteit te verliezen.

Voordelen babynestje

Een babynestje zorgt voor een subtielere overgang van baarmoeder naar wiegje, want een babynestje beperkt de ruimte. Op deze manier bootst het daarmee de warmte en geborgenheid van de baarmoeder na. Een babynestje is overal te gebruiken, bijvoorbeeld op de bank, in de box, buiten in de tuin, op vakantie of wanneer u op visite bent. Zo kunt u uw pasgeboren kleintje overal een geborgen gevoel geven om lekker te kunnen slapen. Bovendien bent u dan niet afhankelijk van slaapplaatsen bij anderen. Is de baby ‘s nachts onrustig dan kunt u de baby in het nestje bij uzelf in bed laten slapen voor een extra geborgen slaapomgeving. Dit bevordert de band tussen ouder en kind en het horen van uw ademhaling heeft een kalmerende werking op uw baby.

Babynestje beige

Enkele babynestjes in ons assortiment

  • Aanbieding! Babynestje beige | Baby's Paradijs | VELVET COLLECTION BEST NEST SMALL SANTORINI ROYAL NAVY 3
  • Aanbieding! Babynestje beige | Baby's Paradijs | VELVET COLLECTION BEST NEST SMALL PRETTY BARBARA SAND 3
  • Aanbieding! Babynestje beige | Baby's Paradijs | VELVET COLLECTION BEST NEST SMALL BRIGHT LUNA SAND 3

Natuurlijk materiaal

Het babynestje is gemaakt van ademend en natuurlijk 100% katoen in een mooie beige kleur en leuke print. Dankzij het hoogwaardige katoen behoudt het nestje zijn kwaliteit en vorm, zelfs bij intensief gebruik en herhaaldelijk wassen. Het nestje kan volledig in de wasmachine gewassen worden (30 graden, maximaal 800 draaien). De zachte randen van het babynestje zijn gevuld met anti-allergisch polyester van hoge kwaliteit. Deze opstaande rand voorkomt dat de baby kan omrollen, zich stoot of tegen de harde rand van de wieg komt te liggen. Aan alles is gedacht om u en uw pasgeboren kleintje comfort te bieden tijdens de eerste maanden.

Babynestje beige bestellen

Met een babynestje beige heeft u de basis in huis voor een goede slaap van uw pasgeboren baby. Wilt u een babynestje beige bestellen voor uzelf of als waardevol kraamcadeau voor iemand die in verwachting is? Bij Baby’s Paradijs bestelt u gemakkelijk het babynestje beige en deze wordt bij u thuis bezorgd. Heeft u nog vragen over het gebruik van een babynestje of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, of stuur ons een bericht via het contactformulier op onze website. 

Houd uw baby warm met een wikkeldeken in het babynestje beige

Wilt u uw baby in en buiten het babynestje beige warmte en veiligheid bieden? Kies er dan voor om een baby wikkeldeken te gebruiken. De baby wikkeldeken biedt uw baby warmte en een gevoel van veiligheid. De baby wikkeldeken kunt u net zoals het babynestje beige overal gebruiken. Wilt u de baby uitstekend slaapcomfort bieden in uw woning? Kies dan voor de baby wieg Rotan met een bekleding van 100% katoen. Vanwege de diverse uitvoeringen past de baby wieg Rotan bij iedere interieurstijl. Naast comfort kunt u uw baby in huis ook stimuleren in de ontwikkeling. Met het baby speelgoed van Little Dutch kunt u de ontwikkeling van de zintuigen uitstekend stimuleren.