Mozes mand standaard

Is er een kleine op komst? Dan is de handige Mozes mand standaard onmisbaar voor de babyuitzet. Deze praktische en stijlvolle mand is gedurende de eerste maanden van uw kindje een fijn alternatief voor een ledikant en een wieg. Zo geeft u uw baby een gevoel van comfort en veiligheid bij het slapen. De prachtige mand is gemaakt van natuurlijk riet en met de extreem zachte mousseline textiel afwerking is er sprake van een heerlijk comfortabel bedje dat u overal mee naartoe kunt nemen.

Mozes mand standaard meenemen

Het is erg fijn als u uw kleintje overal waar u bent kunt laten slapen. De Mozes mand standaard is een uniek slaapbedje dat u overal mee naartoe kunt nemen, omdat de mand los van het onderstel staat. Zo kan uw baby altijd slapen, in iedere kamer in huis en ook wanneer u op reis bent. De Mozes mand is ideaal om mee te nemen in de auto en dankzij de handvatten tilt u de mand gemakkelijk op. Dit maakt de Mozes mand een must have voor uw babyuitzet en ook een waardevol cadeau voor een babyshower.

Mozes mand standaard

Variaties op de Mozes mand met standaard

De Mozes mand met standaard staat op een stevig wit onderstel en is bekleed met een prachtig mousseline textiel dat verkrijgbaar is in diverse pastelkleuren. De handvatten zijn gemaakt van ecoleer of gevlochten materiaal, wat samen met de rieten mand en katoenen bekleding een mooi geheel vormt. De mand is gemaakt van natuurlijk riet dat met de hand geweven is. De Mozes mand is gemaakt van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal waar uw kleintje heerlijk zacht in kan slapen. In de mand ligt een matras met schuimvulling en daaromheen zit een anti-allergische, afneembare hoes die bestand is tegen schimmels. Omdat er sprake is van voldoende luchtcirculatie in de mand en het matras, zal uw kleintje het niet benauwd krijgen in de Mozes mand. Het kussen heeft een uitsparing voor het hoofd: dankzij deze oplossing wordt het hoofdje van de baby niet platgedrukt. Aan alles is gedacht om uw kindje veilig en vredig te laten slapen.

Mozes Mand bij Baby’s Paradijs

Zoekt u een mooi alternatief voor een kinderwiegje dat u overal mee naartoe kan nemen? De Mozes mand is een makkelijk te verplaatsen mand waarmee u een comfortabel bedje voor uw pasgeboren kindje. Wilt u de Mozes Mand standaard bekijken in onze winkel, dan bent u van harte welkom bij Baby’s Paradijs in Sassenheim. Heeft u vragen over de Mozes Mand of over bestellen bij ons neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar u kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website.