Log in

Anex Kinderwagen Tips & Tricks

Voor m/type & e/type

Een Anex kinderwagen is voorzien van de laatste technieken op het gebied van comfort, veiligheid en reisgemak. Bij Baby’s Paradijs willen we graag dat je optimaal gebruik kunt maken van je kinderwagen. Daarom hebben wij een aantal handige video’s voor je op een rijtje gezet voor de m/type en e/type kinderwagen. 

Dragen van de Reiswieg

Als je de reiswieg van je Anex kinderwagen wilt dragen, kan dit eenvoudig. Druk simpelweg op de knop en til de reiswieg omhoog. 

Slaapgedeelte van de Reiswieg

De Reiswieg van een Anex kinderwagen is bedoeld voor baby’s vanaf 0 jaar. De reiswieg biedt voldoende binnenruimte aan de kleine. De afmetingen hiervan zijn 35 x 79 x 15 cm voor de m/type en 35 x 79 x 17 cm voor de e/type. Zegt je dit nog niet zo veel? Bekijk de video’s hieronder dan eens voor een beter beeld. 

Kap van de Reiswieg

De Kap van de reiswieg is gemakkelijk te verstellen. Dit kan zelfs met één hand. Druk op de knoppen en druk de kap naar achteren. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de reiswieg, maar ook voor het zitgedeelte. 

Verstelbare kap met ventilatie

De kap op de reiswieg en het zitgedeelte is verstelbaar. Zo kan deze gemakkelijk groter en kleiner gemaakt worden. Ook zijn deze Anex kinderwagens voorzien van ruimte voor ventilatie in de kap. Dat is wel zo fijn tijdens die heerlijke zomerwandeling. Hoe Anex dit precies gedaan heeft? Bekijk daarvoor onderstaande video’s. 

Verstelbaar zitgedeelte

Pasgeboren baby’s kunnen nog niet zelfstandig zitten. Het zitgedeelte van een Anex kinderwagen is daarom verstelbaar. De positie van de rug- en voetsteun kan gemakkelijk worden veranderd. Misschien handig om te weten, de rug- en voetsteun kunnen in meerdere posities worden geplaatst. Hierdoor kan je kleintje altijd lekker comfortabel meereizen.  Hoe eenvoudig dit gaat, zie je in onderstaande video’s. 

Inklappen frame met stoeltje

Bij een actieve lifestyle gaat de kinderwagen vaak mee op pad. Dan is het natuurlijk handig als je de kinderwagen makkelijk kan inklappen. Als je hier een beetje geoefend mee bent, klap je de kinderwagen makkelijk binnen één minuut in. Geloof je het niet? Op de video’s hieronder kan je zien hoe makkelijk dit gaat bij een Anex kinderwagen met zitgedeelte. 

In hoogte verstelbaar handvat

De kinderwagens zijn voorzien van een in hoogte verstelbaar handvat, gemaakt van eco-leer. Voor ons lange Nederlanders is dit erg handig. Maar ook bijvoorbeeld als beide ouders niet even lang zijn. Het handvat is gemakkelijk te verstellen met een druk op de knop.

3X-Dempersysteem

De Anex kinderwagens van m/type en e/type zijn voorzien van een 3x-dempersysteem. Dit systeem zorgt voor maximale schokabsorptie waardoor je kleinte kan genieten van een comfortabele rit. Daarnaast zorgt dit systeem voor een erg goede bestuurbaarheid van de kinderwagen. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan de video’s hieronder. 

360-Graden draaiende voorwielen

De voorwielen kunnen helemaal in het rond draaien, hierdoor neemt de bestuurbaarheid van de kinderwagen enorm toe. Hierdoor trotseer je gemakkelijk obstakels die op je pad komen. 

Vergrendelsysteem voorwielen

Wil je de voorwielen liever een vast zetten? Ook dat doe je gemakkelijk met één knop. Bekijk in de video’s hieronder hoe eenvoudig dat is. 

Afneembare wielen

Met één klik en één keer drukken kan je gemakkelijk elk wiel van de kinderwagen halen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn tijdens het reizen. In de video’s hieronder kan je bekijk hoe dit in z’n werk gaat.