Bezorgen en afhalen

Bezorging van kinderkamers / meubels

Kinderkamers en meubels worden vaak speciaal voor u besteld. Wanneer de meubels bij ons binnen zijn maken we met u een afspraak voor de bezorging ervan.

Bezorgen op een andere verdieping doen wij graag voor u. Geef dit echter wel aan bij het maken van de bezorgafspraak. Als de producten moeten worden bezorgd op een etage hoger dan de eerste verdieping, moet er wel een lift aanwezig zijn. Bij afwezigheid van de lift bezorgen wij op de begane grond. Bij bezorgen op een etage wordt er per etage een vergoeding van €25,- gerekend. In sommige gevallen bent u ook verplicht om de producten mee te helpen tillen. Het is daarom verstandig om eerst even contact met ons op te nemen over de bezorging. 

Zorg voor doorgang zonder obstakels. Dit is belangrijk zodat onze bezorgers hun werk goed kunnen doen. Zorg dat er bijvoorbeeld geen kasten en andere zaken in de weg staan die beschadigd kunnen worden of in de weg staan van een veilige bezorging. Onze bezorgers moeten genoeg ruimte hebben om de producten veilig bij u te bezorgen, zonder het risico om uw eigendommen te beschadigen. 

Bent u niet thuis bij de levering? Dan kunnen we een nieuwe bezorgafspraak met u maken. Dit is echter niet kosteloos, hiervoor vragen wij een vergoeding van €50,-. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. 

Bezorging in Nederland is gratis. Voor bezorging in Duitsland en België rekenen wij 200.-. 

 

Afhalen van kinderkamers / meubels

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel. Zodra wij u bestelling binnen hebben, nemen we contact met u op. 

Bezorgen overige producten

Voor het bezorgen van overige producten maken wij gebruik van PostNL en DPD. Wanneer u vóór 12.00 uur besteld en het product op voorraad is, versturen wij uw bestelling dezelfde dag. Het kan natuurlijk zijn dat u niet thuis bent bij de bezorging. In dat geval, zal de bezorgen proberen uw pakket bij de buren af te leveren. Als dit niet lukt, probeert de PostNL of DPD de volgende dag opnieuw te bezorgen. Als dit ook niet lukt, wordt het pakket meegenomen naar het dichtstbijzijnde PostNL- of DPD-afhaalpunt. 

Bezorgkosten

Voor bezorging in Nederland brengen bij €6,95 in rekening. Bij bestellingen vanaf €50,- is de bezorging in Nederland gratis. 

Bezorging in België en Duitsland kost €10,95, met uitzondering van kinderwagens (€50,-), meubels (€200,-) en complete kinderkamers (€200,-)

Woont u in een ander land? Neem even contact met ons op, we helpen je graag!