Log in

Bezorgen en afhalen

Bezorging van kinderkamers / meubels

 • Kinderkamers en meubels worden vaak speciaal voor u besteld. Wanneer de meubels bij ons binnen zijn maken we met u een afspraak voor de bezorging ervan.
 • Bezorging van grote en zware meubels en producten zwaarder dan 23 kg: Standaard leveren we tot over de drempel van je voordeur. Zorg er daarom voor dat er één of twee sterke personen aanwezig zijn bij de bezorging. 
 • Wanneer we voor de levering trappen op moeten, vragen wij hiervoor een extra vergoeding.
  • Leveringen t/m 100kg (per pakket maximaal 23kg): € 29.-
  • Tot 500 kg: € 49.-
  • Van 501 kg tot 2000kg: € 89.-
  • Zwaarder dan 2000kg: € 149.-
 • Mocht uw voordeur slecht bereikbaar zijn voor onze bezorgbus, geef dit dan aan ons door s.v.p. 
 • Let op: als je bestelling niet door het trapgat past, moet je een verhuislift regelen.

Bent u niet thuis bij de levering? Dan kunnen we een nieuwe bezorgafspraak met u maken. Dit is echter niet kosteloos, hiervoor vragen wij een vergoeding van €50,-. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. 

Bezorging in Nederland is gratis. Voor bezorging in Duitsland en België rekenen wij €200.-. 

Afhalen van kinderkamers / meubels

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel. Zodra wij u bestelling binnen hebben, nemen we contact met u op. 

Bezorgen overige producten

Voor het bezorgen van overige producten maken wij gebruik van PostNL en DPD. Wanneer u vóór 12.00 uur besteld en het product op voorraad is, versturen wij uw bestelling dezelfde dag. Het kan natuurlijk zijn dat u niet thuis bent bij de bezorging. In dat geval, zal de bezorgen proberen uw pakket bij de buren af te leveren. Als dit niet lukt, probeert de PostNL of DPD de volgende dag opnieuw te bezorgen. Als dit ook niet lukt, wordt het pakket meegenomen naar het dichtstbijzijnde PostNL- of DPD-afhaalpunt. 

Bezorgkosten

Voor bezorging in Nederland brengen bij €7,65 in rekening. Bij bestellingen vanaf €100,- is de bezorging in Nederland gratis. Met uitzondering van meubels, wiegjes en poppenwagens. 

Bezorging in België en Duitsland kost €10,95, met uitzondering van kinderwagens (€50,-), meubels (€200,-) en complete kinderkamers (€200,-)

Woont u in een ander land? Neem even contact met ons op, we helpen je graag!