Log in

Anex E/type

Deze bijzondere Anex kinderwagen presteert op alle fronten. Deze kinderwagen is gemaakt van de beste materialen en voorzien van vele Anex veiligheidssystemen. Bij de Anex E/type hoeft u niet te kiezen tussen stijl, veiligheid of comfort. Het is een echte alleskunner. 

Bij Baby’s Paradijs is de Anex E/type in vele kleuren verkrijgbaar. Standaard bieden we deze kinderwagen aan in de 2-in-1 uitvoering. U kunt daarbij zelf extra accessoires toevoegen. 

Heeft u liever de 3-in-1 uitvoering? Kies dan de volgende accessoires: autostoel, autostoel adapters, parasol en bekerhouder.

[smart-product id=9912 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10023 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10605 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10655 style=leather border=false fullscreen=true]

Anex M/type

Anex M/type is een kinderwagen voor wie constant in beweging is en houdt van off-road wandelingen. Het omvat alle kwaliteiten die een geweldige kinderwagen moet hebben: een combinatie van milieuvriendelijke materialen en geavanceerde technologieën. Rechttoe rechtaan in controle, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel voor een kind.

Anex L/type

De Anex L/type is een handige kinderwagen voor het echte leven. Het heeft alle bendigdheden voor ouders en baby’s voor dagelijks gebruik en reizen:  een strak, keurig ontwerp en eenvoudig in gebruik. Een slimme keuze voor ouders die om functionaliteit en bruikbaarheid geven.

[smart-product id=10712 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10771 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10857 style=leather border=false fullscreen=true]
[smart-product id=10930 style=leather border=false fullscreen=true]

Anex Quant

We willen dat de volgende generatie vrij is van stereotypen. De ouders moeten zich vrij voelen om zichzelf te uiten. 
Daarom hebben we de Quant kinderwagen gemaakt voor ruimdenkende ouders die meer vrijheid willen, opvallen en door willen gaan. We dagen de gevestigde normen uit en dit is onze beslissing.

Anex Air X

Air-X is een lichtgewicht kinderwagen. Het kan gemakkelijk met één hand worden opgevouwen. Hij is ontworpen voor ouders die altijd in beweging zijn. U kunt eropuit gaan, tijd doorbrengen met lange wandelingen op het platteland, werken en zelfs reizen per auto of vliegtuig. Doe wat u wilt met de Air-X.

[smart-product id=10999 style=leather border=false fullscreen=true]