Anex Kinderwagen Accessoires

Anex kinderwagen autostoel

Deel dit artikel

Welke Accessoires kies jij bij je Anex Kinderwagen?

Het kopen van een kinderwagen is voor de meeste ouders een flinke investering. Bij Baby’s Paradijs weten we dat niet iedereen dezelfde accessoires nodig heeft. We willen daarom ook niet dat je betaalt voor accessoires die je vervolgens niet gebruikt. 

Daarom hebben wij gekozen om onze m/type en e/type Anex kinderwagens standaard in de 2-in-1 uitvoering aan te bieden. Wil je er graag een autostoel (met adapters) bij, of andere accessoires? Voeg ze dan eenvoudig toe op de productpagina’s van de kinderwagens. Zo kan je voor een 3-in-1 kinderwagen gaan, zonder de voor jou overbodige accessoires. 

In dit artikel geven we antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zit er allemaal bij een Anex kinderwagen?
  • Welke Anex accessoires kan ik extra toevoegen?

Wat zit er allemaal al bij?

Veel mensen zullen genoeg hebben aan een 2-in-1 Anex kinderwagen. Dat is ook niet zo gek. Het is immers al een behoorlijk compleet pakket. Standaard komen de m/type en e/type kinderwagens met de volgende accessoires:

Reiswieg met matras, zitgedeelte, regenhoes, muggennet, voetenhoes voor de reiswieg, voetenhoes voor het zitgedeelte, framemand en rugtas. 

Reiswieg met matras

Bij een Anex kinderwagen ligt je kindje op een lekker zacht matras, gemaakt schuim. Het dubbel-laags orthopedisch matras is zo gemaakt dat het de luchtcirculatie zal bevorderen. Dit geeft een verkoelende werking in de zomer. Het matras is omhult met een anti-allergenen katoenen buitenkant. De reiswieg is erg ruim. Voor de Anex reiswieg zijn de binnenmaten als volgt: 

  • De binnenkant van de e/type reiswieg is 79 x 35 x 17 cm. 
  • De binnenkant van de m/type reiswieg is 79 x 35 x 15 cm. 
De reiswieg is voorzien van Anex’s Face-2-Face technologie. Hierdoor kan de opening van de reiswieg van de ouder af of juist naar de ouder toe worden geplaatst. Vooral bij jonge kinderen is het belangrijk dat ouder en kind oogcontact kunnen houden tijdens de wandeling. Het is aangetoond dat dit beter is voor de rust van het kindje. 

Hieronder ziet u hoe de reiswieg van de e/type en de m/type kinderwagens eruit zien.  
 
 

Zitgedeelte 

Ook het zitgedeelte is voorzien van de Face-2-Face technologie. Waardoor ouder en kind oogcontact kunnen houden tijdens de wandeling. Ook wanneer het kindje in het zitgedeelte zit.

Ten opzichte van andere Anex kinderwagens is het zitgedeelte en de reiswieg iets hoger geplaatst. Deze comfortabele hoogte is ergonomisch in gebruik en zorgt voor een beter Face-2-Face contact. 

De zitting, de kap en het zitgedeelte als geheel zijn gemakkelijk te verstellen, met één druk op de knop. Dus moet de kap er even op tegen de zon? Of wil je kleine liever even liggen in plaats van zitten, dan stel je alles gemakkelijk bij. 

anex e type face 2 face zitgedeelte
 

Regenhoes 

Deze accessoire spreekt redelijk voor zich. Ben je aan het wandelen en gaat het plots regenen? Tover dan de regenhoes uit framemand tevoorschijn. Zo blijft je kindje lekker warm en droog, ook als het weer even niet mee zit. 

Het fijne aan deze stijlvolle regenhoes is dat het mooi gevormd is naar de reiswieg. Bij andere merken zit de regenhoes vaak los en rommelig over de kinderwagen. Dat is niet ideaal als het weer wat onstuimig wordt. 

Hieronder zie je een foto van de Anex m/type. De regenhoes zit ook standaard inbegrepen bij de Anex e/type kinderwagens. 

Anex Kinderwagen Accessoires | Baby's Paradijs | Anex kinderwagen m type regenhoes
 

Muggennet

Het zelfde geldt eigenlijk voor deze fijne accessoire. Iedereen weet waarvoor hij is bedoeld. Ook deze Anex kinderwagen accessoire sluit weer netjes en stijlvol aan bij de kinderwagen als geheel. 

Hieronder zie je een foto van de Anex m/type. Het muggennet zit ook standaard inbegrepen bij de Anex e/type kinderwagens. 

anex kinderwagen m type muggennet
 

Voetenhoes voor de reiswieg

Als je een frisse wandeling in de winter wilt maken komt deze voetenhoes goed van pas. Houd je kindje lekker warm!
 
Hieronder zie je een foto van de Anex m/type voetenhoes voor de reiswieg. De voetenhoes zit ook standaard inbegrepen bij de Anex e/type kinderwagens. 

 

Voetenhoes voor reiswieg kinderwagen
 

Voetenhoes voor het zitgedeelte

Ook voor het zitgedeelte is er een voetenhoes beschikbaar. Ook deze voetenhoes is standaard inbegrepen bij de 2-in-1 Anex kinderwagens. 

Hieronder zie je een foto van de Anex m/type voetenhoes voor het zitgedeelte. De voetenhoes zit ook standaard inbegrepen bij de Anex e/type kinderwagens. 

 

voetenhoes voor zitgedeelte anex kinderwagen
 

Framemand 

In deze handige framemand kan je tot 5 kilo aan spullen meenemen. Nog snel even boodschappen doen of onderweg babyspulletjes meenemen wordt dus een stuk gemakkelijker met deze kinderwagen. 
 
Hieronder zie je een foto van de Anex m/type framemand. De framemand zit ook standaard inbegrepen bij de Anex e/type kinderwagens. 

 

 

Rugtas

Met deze bijpassende rugtas loop je er altijd stijlvol bij. Het is leuk om te zien hoe Anex aandacht besteed aan de kleine details. De rugtas komt bij de Anex kinderwagens altijd in bijpassende kleur. 
 
Hieronder zie je bijvoorbeeld een foto van de Anex m/type milk en de Anex e/type caramel. Ook voor de andere e/type en m/type kinderwagens geldt dat de rugtas bij de kinderwagen past.  

 

Dan zijn we nu aan het einde gekomen van het eerste gedeelte. Hopelijk hebben we duidelijk kunnen maken hoe compleet de standaard 2-in-1 Anex kinderwagens al zijn. 

Lees gerust verder in het tweede gedeelte van dit artikel. Daarin zullen we vertellen welke uitbreidingsmogelijkheden er allemaal zijn. 

Welke Anex Accessoires kan ik toevoegen?

Bekerhouder

We beginnen met misschien wel de populairste accessoire voor Anex kinderwagens, de bekerhouder! We zien bij Baby’s Paradijs dat veel ouders deze accessoire aan hun bestelling toevoegen. 

Deze bekerhouder, van milieu vriendelijk geproduceerd plastic, is een fijne toevoeging voor elke wandeling. Deze accessoire is voor de ouder die graag van een kop koffie of een flesje water geniet tijdens het wandelen. Ook is de bekerhouder erg handig om het flesje voor de kleine altijd bij de hand te hebben. 

De bekerhouder kan links of rechts van de kinderwagen geplaats worden. Heb je liever twee bekerhouders? Dat kan natuurlijk ook. Dan doe je er gewoon eentje links en eentje rechts. 

De bekerhouder is 11 bij 8 cm en ondersteunt je drankje veilig tot 900 gram. Of je nu een m/type, l/type of een e/type Anex kinderwagen hebt, in beide gevallen is deze bekerhouder makkelijk te bevestigen. 

Anex winter voetenzak 

En dan nu, de eerste accessoire voor bescherming tegen het weer. En dan beginnen we met het koude weer. 

Soms heb je van die strak blauwe zonnige winterdagen, dan is er niets fijner dan een wandeling met je kindje. Dan is het fijn als je kindje er lekker warm bij ligt, terwijl je geniet van de omgeving. Maar ook op de donkere winterdagen zal deze voetenzak erg van pas komen.

Winterset bont

Deze leuke winter-toevoeging van Anex, gemaakt van nepbont, is te krijgen is het bruin en in het grijs. Dit leuke accent is makkelijk vast te maken met elastiek en is in lengte verstelbaar.  Hij is makkelijk te monteren op een m/type, l/type of een e/type.

Zonbeschermer 

Van de winter gaan we gelijk door naar de zomer. Ook hier heeft Anex leuke en nuttige toevoegingen bedacht. Nu is het al zo dat de reiswieg gemaakt is van UV50+ materiaal. Dit betekend dat de helft van het schadelijke zonlicht al wordt tegengehouden, om je kindje te beschermen. 

Maar voor wie graag nog een stapje verder wilt gaan is er ook deze zonbeschermer. Hij is gemakkelijk via een rits te bevestigen aan de kap van de reiswieg of het zitgedeelte. Aan de andere kant is hij eenvoudig te bevestigen aan het frame. 

Ook de zonbeschermer is gemaakt van UV50+ polyester. De zonbeschermer is kleurvast in de zon en is 56 bij 53 centimeter groot. 

Hieronder kan je zien hoe de zonbeschermer bevestigd is aan een m/type. Dit kan natuurlijk net zo makkelijk bij een e/type Anex kinderwagen.

 

Parasol / Paraplu

Nu we toch in de zomersferen zijn, gaan we door met de volgende accessoire. Dit leuke parasolletje beschermt je kindje tegen het schadelijke zonlicht. Deze stijlvolle universele parasol beschermt je kindje niet alleen tegen de zon, ook in de regen houd het goed stand. Op deze manier is de kleine passagier van de Anex kinderwagen altijd beschermt tegen de elementen. 

De parasol is gemaakt van een duurzaam materiaal, hierdoor zal het zeer lang mee gaan. Ook is hij makkelijk te bevestigen aan het handvat van de Anex kinderwagen. Door het slimme ontwerp van de parasol is het gemakkelijk van richting te veranderen. Hierdoor biedt het je kindje bescherming, waar de zon ook vandaan komt, en hoe de wind ook waait. 

De parasol (of moet ik paraplu zeggen?) beschikt over een waterafstotende laag en biedt goede UV-bescherming. 

M/typel/type of een e/type? Deze parasol / paraplu is geschikt voor alle drie. 

Autostoel 0+

En dan nu, een populaire keuze bij veel ouders, het autostoeltje! Ga voor een upgrade naar de 3-in-1 Anex kinderwagen door voor de autostoel en adapters bij uw 2-in-1 kinderwagen te kiezen. 
 
De autostoel is de meest veilige manier om uw kindje in de auto te vervoeren. Het stoeltje weegt zelf 3,3 kilo is is geschikt voor kinderen tot 13 kilo. Je kan het stoeltje makkelijk bevestigen in de auto door gebruik te maken van de gordels of een iso fix base. 
 
De autostoel is voorzien van een 3-puntsgordel met gewatteerde sluitingen. Daarbij komt het met een kussen voor je pasgeboren baby. Hierdoor zal je pasgeboren kindje zich veilig en omarmt voelen. 
 
Ook beschikt de autostoel over een ingebouwde zonbeschermer. Deze ‘luifel’ beschermt je kleine tegen de wind, regen en zon. Het materiaal is UV50+. Dit betekend dat het de helft van de schadelijk UV-stralen zal tegenhouden. 
 
De handgreep kan je gemakkelijk, met één druk op de knop verstellen. Je kan de handgreep zelfs in vier verschillende posities instellen. Hierdoor houd je dit autostoeltje altijd prettig vast.
 
De autostoel is verkrijgbaar in het grijs en is het zwart. Kies de kleur die jij het mooist vind passen bij je Anex kinderwagen. 
 
Dit stoeltje is geschikt voor m/type, e/type en de l/type. Wil je graag het stoeltje op het frame van de kinderwagen kunnen bevestigen? Kijk dan ook eens naar deze adapter. Let op! Voor bevestiging van het stoeltje op de l/type heb je deze adapter nodig. 

Autostoel adapters

Deze accessoire is onmisbaar om uw 2-in-1 Anex Kinderwagen te upgraden naar een 3-in-1 model. Met deze adapters kan je makkelijk het autostoeltje op het frame van de kinderwagen bevestigen. 

Het in en uit de auto krijgen van je kleintje is hierdoor erg makkelijk. Je kleintje slaapt rustig door. 

Voor het bevestigen van het autostoeltje op het frame van de Anex kinderwagen wordt dezelfde adapter gebruikt voor m/type en e/type. Heb je een l/type kinderwagen? Ga dan voor deze adapter

 

Iso-fix Base

Met deze handige Iso-fix base, voor m/type en het e/type, klik je het autostoeltje in één keer vast in de auto. Ook het uit de auto halen van het stoeltje is geen enkel probleem. 

Een visuele indicator op het station zorgt ervoor dat je duidelijk kunt zien of het stoeltje goed vast zit. Zo ben je elke rit weer opnieuw verzekerd dat je kleintje niks zal overkomen. 

Dit handige station bespaart je de moeite om het stoeltje elke keer opnieuw vast te maken met de gordel in de auto. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook nog eens je rug. 

Het solide iso-fix station weegt 7 kilo en beschikt over een in hoogte verstelbare voet, voor een juiste bevestiging in je auto. 
iso fix base anex autostoel

Conclusie

Wanneer je een Anex kinderwagen koopt, koop je in feite al een behoorlijk compleet pakket. Voor veel ouders is dit, naast de hoge kwaliteit een goede reden om voor het merk te gaan. Wat je standaard al bij je 2-in-1 kinderwagen krijgt is het volgende:

Reiswieg met matras, zitgedeelte, regenhoes, muggennet, voetenhoes voor de reiswieg, voetenhoes voor het zitgedeelte, framemand en rugtas. 

Voor wie graag nog iets extra’s wil, zijn er de accessoires. Wil je je kindje graag beter beschermen tegen het weer, kies dan voor de paraplu / parasol, de zonbeschermer of de winter voetenzak. Ga je voor extra gemak? Kijk dan eens naar de bekerhouder. Of reis je vaak met de auto? Dan is de autostoel met adapters en de iso-fix base misschien een goede optie. 

Hoe dan ook, we hopen dat je zo wat beter op de hoogte bent van wat dit fantastische merk allemaal te bieden heeft. 

Bedankt voor het lezen!

Andere artikelen

wikkeldeken wafelstof confetti
Wikkeldekens

Wikkeldekens in de Lente en Zomer

Wikkeldekens zijn multifunctioneel! Wikkeldekens zijn multifunctioneel en worden ook wel ‘wrapper’ of wikkeldoek genoemd. Deze namen danken ze aan de manier waarop de baby’s veilig

Anex kinderwagen autostoel
Anex

Anex Kinderwagen Accessoires

Welke Accessoires kies jij bij je Anex Kinderwagen? Het kopen van een kinderwagen is voor de meeste ouders een flinke investering. Bij Baby’s Paradijs weten