Nieuw! Top 6 Bestsellers van La Millou

La Millou grandma danas hen khaki forest

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Zes Bestsellers van La Millou

Wie is La Millou?

Deze keer gaan we het hebben over La Millou. Het merk weet de harten te veroveren van kersverse ouders. Of je de producten nu koopt voor jezelf of voor een ander. Producten van La Millou toveren altijd een glimlach op de gezichten. In onze lijst van zes bestsellers staat drie spraakmakende babynestjes en drie mooie voedingskussens. Kan je niet genoeg krijgen van La Millou? Bij Baby’s Paradijs verkopen wij de volgende artikelen van het merk: 

  • Kussens
  • Voedingskussens
  • Dekens
  • Wikkeldekens 
  • Babynestjes
  • Hoofdbeschermers
Je zou wel kunnen zeggen dat de designers bij La Millou de tijd van hun leven hebben gehad bij het ontwerpen van de producten. Ze leven zich echt uit in hun werk, en dat wordt zichtbaar in de mooie producten van het merk. Elk product is een waar kunstwerkje. De makers van La Millou omschrijven zichzelf als een stel dromers die dol zijn op het maken en designen van babyproducten. En dat is terug te zien in de producten. 
 
De babynestjes, voedingskussens en dekens zijn erg levendige producten. Gemaakt voor de nieuwsgierigen onder ons. Diegenen die benieuwd zijn naar alles wat de natuur ons te bieden heeft. En voor diegenen die weg willen blijven van het saaie, en genieten van een beetje gekkigheid in hun leven. 

De makers van La Millou gaan van de gebade paden af. Ze weigeren mee te doen in de saaie ontwerpen van andere merken. In plaats daarvan creëren ze liever hun eigen plezierige, blije wereld met hun levendige producten. Volgens de makers is het belangrijk de strijd te blijven aan gaan, met middelmatigheid en kitscherigheid. Zo zijn ze er zeker van dat elk product weer even uniek en prachtig is als de rest. 
 
En dat alles met de ‘tiny clients’ in gedachten. De baby’s is waar de makers van La Millou het voor doen. En ze willen graag dát bieden, waar ze het beste in zijn. En dat is het geven van pure vreugde, bij ouder en kind. 

Dit Nobele doel kan natuurlijk alleen behaald worden door de mooiste ontwerpen te leveren. En vervolgens die mooie ontwerpen combineren met producten die zeer comfortabel zijn voor papa, mama en de kleine. 

Kleurrijke collecties van La Millou

Het speelse ontwerp van La Millou producten zijn erg kenmerkend. Wanneer je  een babynestje of voedingskussen van het merk in handen hebt weet je het meteen. De collecties zijn geïnspireerd op de wonderen van de wereld. Ze springen in het oog, zijn gedurfd en avontuurlijk. 

Bij de Babynestjes kiest het bedrijf er bijvoorbeeld graag voor om de buitenkant te voorzien van elegant fluweel. De buitenkant is super zacht en voelt fijn aan. Voor de binnenkant kiest het merk graag een avontuurlijke stof. Zo kan je kiezen voor een frisse wilde bloesem binnenkant, een natuurlijke botanische binnenkant en nog veel meer!

Het merk heeft meerdere collecties. Hieronder zie je daar eentje van, de Wild Blossom & Powder Pink collectie. Het is een kleurrijke en stijlvolle creatie, met een verademende uitstraling dankzij alle natuurlijke elementen. Een tikje gek, een beetje gedurft, maar ó zo inspirerend. De designs zorgen ervoor dat je er naar kan blijven kijken. Het is een echte blikvanger. 

Veiligheid

De Makers van de babynestjes en wikkeldeks houden van plezier maken. Maar dit gaat nooit ten kosten van de veiligheid. Het merk gaat hier zelfs zo ver in, dat het alleen samenwerkt met leveranciers die op de veiligheid en betrouwbaarheid getest zijn. 

Absolute veiligheid is de standaard van La Millou. Dit betekend dat de producten van La Millou uw kindje geen kwaad zullen doen, op welke manier dan ook. Daarom gebruikt het merk alleen producten die getest en gecertificeerd zijn volgens de OEKO-TEX 100 KLASSE 1 eisen. 

Door te voldoen aan deze standaard, kan je er zeker van zijn dat er geen stoffen zullen vrijkomen, die uw kindje zullen schaden. Ook zijn de printmethodes zo gemaakt, dat dit volledig veilig is voor uw kindje. En dit gaat natuurlijk niet ten kosten van de kwaliteit. De kleuren op de producten zijn levendig, en dat zal zeer lang zo blijven!

Misschien nog een leuk weetje. De veiligheidsfreaks van La Millou gaan zo ver, dat zelfs de naaidraadjes in een product klasse 1 gecertificeerd moeten zijn. Het merk wil alleen het beste voor je kindje. 

Ook op andere gebieden staat de veiligheid hoog in het vaandel. 

  • Ritsjes zijn netjes weggewerkt in het design van het product. Zodat de baby hier op geen enkele manier last van zal hebben. 
  • De Vulling van de dekens en kussens is erin vast genaaid. Dit betekend dat de producten zo vaak gewassen kunnen worden als je wilt. De vulling verschuift op deze manier immers niet. Zou houd je alles lekker schoon en fris én blijft het materiaal lekker zacht.
  • De kussens voor baby’s hebben een plat ontwerp. Om uw baby op een juiste en verantwoorde manier te kunnen ondersteunen. 

Babynestjes van La Millou

Voorheen nog vrij onbekend. Maar de babynestjes zijn al enkele jaren vaste prik voor elke ouder. Het nestje is ondertussen niet meer weg te denken uit de baby uitzet. Een babynestje geeft de baby een vertrouwde rust- en speelplek. Je kan een babynestje op meerdere plekken gebruiken. Gebruik ze bijvoorbeeld in de box, op de bank of zelfs op de grond. 

Overal waar je naar toe gaat, kan je eenvoudig het babynestje meenemen. Zo heeft de baby altijd een veilige en rustige plek om naar terug te keren. En rust voor de baby, betekend ook rust voor de ouder. Het is daarom ook geen wonder dat deze Scandinavische trend naar Nederland is overgewaaid. 

Het veilige gevoel voor de baby heeft vooral te maken met de werking van het babynestje. Het geeft de baby namelijk een zacht omarmend gevoel. Dit stelt de baby op zijn of haar gemak. Er wordt beweerd dat babynestjes een gevoel geven dat sterk lijkt op het gevoel dat de baby in mama’s buik had. 

De babynestjes van La Millou zijn voorzien van een handig koord. Door aan het koord te trekken of juist los te laten kan je de grote van het babynestje aanpassen. Ook is het mogelijk om de onderkant van het nestje compleet los te maken. Hierdoor zal er extra beenruimte ontstaan als je kindje iets ouder is. 

Ook hier is natuurlijk om de veiligheid gedacht. Het koord is netjes weggewerkt in het ontwerp van het nestje. Hierdoor is er geen kans dat de benen in het koord verstrikt kunnen raken. 

Voedingskussens van La Millou

Ooit begonnen als een leuk cadeautje van oma Dana voor haar zoons. Oma Dana, een schoonmoeder van een La Millou medewerker, gaf de haanvormige kussens als cadeau. Vanaf dat moment is het idee gelijk omarmt en langzaam uitgegroeid tot iets groots. 

De haantjes hebben een tijdje op het hoofdkantoor doorgebracht. Daar kwam het merk erachter dat klanten de haantjes minstens zo interessant vonden als zijzelf. Er was veel vraag naar de kussens, terwijl het artikel niet eens in het assortiment zat. Later heeft het merk, door alle goede reacties, het product opgenomen in de collecties. Inmiddels toveren deze voedingskussens een glimlach op het gezicht van vele ouders. 

Het geven van een flesje of borstvoeding is een dagelijks ritueel. Daarom is het fijn als dit met alle aandacht en comfort gebeurt. De steun die dit kussen aan jou of je kindje heeft, maakt dit kussen de perfecte toevoeging. 

Het biedt ondersteuning aan het hoofdje, nekje of schoudertje van je kindje. Of gebruik het voedingskussens als ondersteuning voor mama’s arm tijdens het voeden. 

Toch is voeden niet de enige manier waarop deze handige kussentjes van pas komen. Een voeding wordt door de handige vorm ook vaak gebruikt als zwangerschapskussen. Laat de kussen je rug ondersteunen terwijl je op de bank zit, leg het in je nek of gebruik het wanneer je even uitrust op bed. 

Dit alles maakt een voedingskussen het ideale kraamcadeau. Het voedingskussen zal zeer van pas komen bij een zwangerschap. Vóór de geboorte als zwangerschapskussen en ná de geboorte als comfortabel voedingskussen. 

Top 6 meest verkocht - La Millou

#6 - Grandma Dana's Hen - Wild Blossom

Op de zesde plek, deze Wild Blossom voedingskussen van La Millou. Bij dit voedingskussen is gekozen voor een roze ontwerp. Daarbij hebben de makers de natuurlijk elementen van de Wild Blossom collectie laten terugkomen in de details. Gebruik dit voedingskussen voor een comfortabel voedingsritueel of als ondersteunend zwangerschapskussen. 

#5 - Babynestje - Zoo - Khaki

Dit babynestje uit de Zoo collectie blijft fascinerend. Hoe langer je er naar zult kijken, hoe meer dieren je tegenkomt. De spannende en speelse binnenkant is gecombineerd met een khaki kleurig fluwelen buitenkant. 

Lekker zacht en veilig voor uw kleintje, waar jullie ook naar toe gaan. 

#4 - Grandma Dana's Hen - Khaki

Dit fijne C-vormige voedingskussen geeft comfort bij het geven van de fles of bij borstvoeding aan ouder en kind. De effen kleur zorgt voor een rustige uitstraling. Niet te veel poespas, gewoon een mooie stijlvolle khaki voedingskussen!

#3- Babynestje - Botanical - Khaki

Op de derde plek vinden we dit babynestje. Ook hier zien we de graag geziene Khaki buitenkant. Maar deze keer gecombineerd met een ‘botanische’ binnenkant. In dit nestje bevind je je midden in de natuur. Dat dit model erg populair is, is geen wonder. Kijk, wat een plaatje!

#2- Babynestje - Wild Blossom - Powder Pink

Zie hier, ons populairste babynestje! Bij dit model is gekozen voor een roze fluwelen buitenkant. De combi met de Wild Blossom binnenkant maakt het helemaal af. Wat een elegant ontwerp. Je kan uren naar blijven kijken. Met je kindje in dit nestje is het kunstwerkje helemaal af!

#1 - Grandma Dana's Hen - Forest - Khaki

En geheel terecht op nummer 1, dit prachtige voedings- en zwangerschapskussen van La Millou. De khaki kleurige buitenkant zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Gecombineerd met de speelse natuurlijke en avontuurlijke elementen is dit een waar plaatje! Het ideale kraamcadeau!

Smaakt dit naar meer? Baby’s Paradijs verkoopt niet alleen voedingskussens en babynestjes van La Millou. In onze webshop vind u ook dekens, wikkeldekens, hoofdbeschermers en kussens van het merk. 

Bij elke collectie dat het merk uitbrengt, weet het zichzelf weer te overtreffen. De ontwerpers weten precies de balans te vinden tussen elegante super zachte effen kleurige stoffen gecombineerd met avontuurlijke en speelse patronen. 

Het bedrijf weet de producten visueel interessant te maken door gebruik te maken van spannende stoffen, zonder de rustgevende werking te verliezen. Kortom, alles is optimaal in balans!

Andere artikelen

wikkeldeken wafelstof confetti
Wikkeldekens

Wikkeldekens in de Lente en Zomer

Wikkeldekens zijn multifunctioneel! Wikkeldekens zijn multifunctioneel en worden ook wel ‘wrapper’ of wikkeldoek genoemd. Deze namen danken ze aan de manier waarop de baby’s veilig

Anex kinderwagen autostoel
Anex

Anex Kinderwagen Accessoires

Welke Accessoires kies jij bij je Anex Kinderwagen? Het kopen van een kinderwagen is voor de meeste ouders een flinke investering. Bij Baby’s Paradijs weten