Anex e type

Bent u op zoek naar een kinderwagen die aansluit bij uw leefstijl en wensen? De Anex kinderwagen e type heeft een praktisch ontwerp voor alle situaties, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl en het comfort. Deze zeer complete kinderwagen is er in een 2-in-1 en 3-in-1 uitvoering en is tevens verkrijgbaar in diverse kleuren.

Stijlvolle alleskunner

De Anex kinderwagens e type zijn echte alleskunners en zijn gemaakt volgens de hoogste mogelijke veiligheidseisen. Dankzij de praktische opzet van deze kinderwagen bent u verzekerd van reisgemak: u haalt de wagen snel en gemakkelijk uit elkaar wanneer u op reis gaat. Uw kleine zit of ligt extra comfortabel in de zachte reiswieg of het zitgedeelte en dankzij het stevige frame en de luchtvrije massieve wielen geniet u van comfort tijdens het lopen. Met het uitgebreide assortiment accessoires die geschikt zijn voor deze kinderwagen, bent u voorbereid op alle omstandigheden. Zo heeft u bij kou een voetenzak en winterset met bont en voor de warme zomerdagen een parasol of een zonbeschermer. De geliefde Anex kinderwagens e type voldoet hiermee aan al uw wensen op het gebied van stijl, gemak en comfort.

Anex e type

Diverse kleuren en uitvoeringen

De 2-in-1 kinderwagens bestaan uit een reiswieg met matras en een zitgedeelte met kap en zijn bijzonder compleet met regenhoes, muggennet, voetenhoes voor de wieg en het zitgedeelte, framemand en rugtas. Voor een uitbreiding met bijpassende autostoel en adapters gaat u voor de 3-in-1 uitvoering. De Anex kinderwagen e type is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en altijd stijlvol dankzij het gebruik van eco-lederen materiaal aan de buitenkant. Kies zelf uw favoriete kleur en een uitvoering waar u lang plezier van zult hebben! Deze kinderwagen is geschikt voor kinderen tot een leeftijd van +/- 4 jaar en daarmee een duurzame investering waar u lang plezier van heeft.

Anex e type bestellen

Is er een kleine op komst en bent u op zoek naar een stijlvolle en praktisch kinderwagen waar u lang plezier van heeft? Met de Anex kinderwagen e type kiest u voor duurzaamheid, voor uzelf en voor uw kleine. Bij baby’s paradijs heeft u de keuze uit diverse prachtige kinderwagens voor een scherpe prijs. Wilt u de kinderwagens eerst bekijken en uitproberen, kom dan langs bij onze winkel in Sassenheim. Heeft u nog vragen over de Anex kinderwagen e type of over het bestelproces? Neem dan gerust telefonisch contact op met Baby’s paradijs. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op onze website