Log in

Baby speelgoed van Little Dutch

Van baby en dreumes tot en met peuter en kleuter: met het mooie speelgoed van Little Dutch heeft uw kind oneindig plezier! Bij Baby’s Paradijs hebben wij een ruim assortiment Little Dutch speelgoed. We hebben houten speelgoed, zoals een muziekdoos en blokkenset, maar ook zacht speelgoed zoals een speelkleed en zachte knuffels. Het speelgoed van Little Dutch is herkenbaar aan de mooie zachte, moderne kleuren en de verschillende collecties zijn goed met elkaar te combineren. Little Dutch speelgoed is ideaal om de ontwikkeling van de zintuigen van uw kind te stimuleren.

Houten speelgoed van Little Dutch

Bij Baby’s paradijs vindt u een ruime collectie van het unieke houten speelgoed van Little Dutch, waar uw kleine zich urenlang mee kan vermaken: een muziekdoos, wagenspanner, blokkenset, geschenkdoos, kaptafel, hamertje tik en nog veel meer. De houten blokkenset van Little Dutch stimuleert de ontwikkeling en de fijne motoriek en met de babygym kunnen nieuwsgierige baby’s zich uitstekend vermaken. Kinderen zijn gek op muziek maken en dansen. Met de muziekmobiel en de houten muziekinstrumenten van Little Dutch kunnen zij zich helemaal uitleven! Dit speelgoed is niet alleen vermakelijk, maar ook mooi om naar te kijken dankzij de zachte pastelkleuren. Al het speelgoed is bovendien gemaakt van natuurlijke materialen. Zo is het houten speelgoed van Little Dutch bijvoorbeeld geverfd met milieuvriendelijke verf en zonder schadelijke stoffen.

babyspeelgoed little dutch

Enkele houten speelgoed Little Dutch producten

  • Baby speelgoed van Little Dutch | Baby's Paradijs | oQtax1eE
    Houten speelgoed Little Dutch

    Koffiehoek Little Dutch

    49.95 Toevoegen aan winkelwagen
  • Baby speelgoed van Little Dutch | Baby's Paradijs | little dutch regenboog telraam blue

Zacht speelgoed van Little Dutch

Naast houten speelgoed vindt u bij Baby’s Paradijs ook een leuke collectie zacht speelgoed van Little Dutch. Iedereen heeft wel die ene knuffel waar hij jaren later nog veel waarde aan hecht. Een onmisbaar speendoekje, een leuke knijp rammelaar en heerlijk zachte knuffels in natuurthema’s zoals vogels, vlinder, zeedieren en bloemen. De knuffels zijn er in unieke dieren zoals een walvis of octopus en dit maakt de zachte knuffels van Little Dutch ook een verrassend cadeau om te geven. Bekijk voor een leuk kraamcadeau eens de schattige geschenkdoos met daarin een set van zacht speelgoed van Little Dutch in een leuk dierenthema. Deze heerlijk zachte knuffels zijn dankzij de zachte kleuren en materialen mooi om naar te kijken.

Baby speelgoed Little Dutch bestellen

Bestel het allermooiste zachte speelgoed voor baby’s bij Baby’s Paradijs. Heeft u nog vragen over het bestellen of over onze Little Dutch speelgoed producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via het contactformulier bereikbaar. Wilt onze hele collectie speelgoed van Little Dutch bekijken en ervaren, dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Sassenheim.

Bekijk ons ruime assortiment buiten baby speelgoed van Little Dutch

Bij Baby’s Paradijs hebben we een zeer ruim assortiment aan babyspullen. Zo hebben we niet alleen baby speelgoed van Little Dutch, maar ook diverse artikelen om uw baby comfortabel te laten slapen. Zo hebben we een baby wieg Rotan van 100% katoen en een babynestje beige waarin uw baby een geborgen gevoel krijgt. Met zowel het babynestje beige als een baby wikkeldeken kunt u ervoor zorgen dat uw baby overal comfortabel en warm kan slapen. Deze artikelen zijn namelijk gemakkelijk mee te nemen en blijven langdurig de hoge kwaliteit behouden. Biedt uw baby overal comfort en bekijk ook onze producten zoals de baby wikkeldeken, de baby wieg Rotan en het babynestje in de kleur beige.

Anex m/type

Gratis autostoel en Oberih tas bij aankoop van een Anex m/type kinderwagen