Baby wikkeldeken

Met een baby wikkeldeken kun je jouw baby een veilig gevoel geven en warm houden. Voor een baby is het namelijk het fijnst als ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid ervaren. Een baby wikkeldeken van Baby’s Paradijs kun je hier prima voor gebruiken en wordt vaak gebruikt in verschillende situaties. Door de ademende stof en hoge kwaliteit van onze wikkeldekens zijn ze ideaal om te gebruiken.

Een veilig gevoel met een baby wikkeldeken

Een baby wikkeldeken kunt u gebruiken voor uw kind al vanaf de geboorte. Uw kind wikkelen in een baby wikkeldeken helpt om uw baby te kalmeren en ontspannen te laten slapen. Een wrapper of wikkeldoek wordt op talloze manieren gebruikt door ouders. Vaak wordt een baby wikkeldoek al gebruikt in de tijd na de bevalling, zowel in het ziekenhuis als thuis. Het helpt ook om uw baby veilig door te geven aan de kraamvisite in de eerste tijd. Ook als u de baby even neer moet leggen in de box of in een babynestje maakt een baby wikkeldeken een wereld van verschil door uw baby een gevoel van veiligheid te geven terwijl u ze niet vast kunt houden. Dit is ook de reden waarom een wikkeldoek veel in de autostoel of buiten in de kinderwagen wordt gebruikt.

baby wikkeldeken

Comfortabele warmte

Een baby wikkeldeken geeft uw baby niet alleen en veilig gevoel maar houdt uw baby ook heerlijk warm. Het is bijvoorbeeld ideaal om de baby in te pakken in een wikkeldoek vlak na het badderen om te voorkomen dat uw baby teveel afkoelt. In dezelfde situatie kunt u een wikkeldoek ook gebruiken om af te drogen. Ook op latere leeftijd kan een wikkeldeken nog gebruikt worden. Dan bijvoorbeeld als dekentje, commode kussenhoes of als een comfortabel speelkleedje.

Een baby wikkeldeken die lang meegaat

De baby wikkeldekens van Baby’s Paradijs zijn zeer prettig in het gebruik en gaan lang mee. De wikkeldekens zijn namelijk gemaakt van zachte stoffen zoals velours of katoen. De vulling van de wikkeldekens is gemaakt van hypoallergene ademende pluche siliconen wat de deken elastisch en zacht maakt. De vulling van de baby wikkeldeken is ook vastgestikt aan de buitenkant, zodat dit altijd op de plek blijft zitten hoe vaak u het ook wast. Bij Baby’s Paradijs zijn verschillende materialen en kleuren beschikbaar voor een ruime keuze in wikkeldekens. Zo is er voor iedere ouder en baby een mooi en zacht wikkeldeken te vinden.