Grote poppenwagen

Met de grote poppenwagen van Baby’s Paradijs kunt u uw kind eindeloos laten spelen met poppen. Wanneer de pop overal mee naartoe moet, dan kan dit ook met onze grote poppenwagen door de extra grote wielen. Dus als uw kind onafscheidelijk is van de pop en poppenwagen dan biedt één van onze poppenwagens een uitkomst. Want door de opvouwbaarheid van de wagen kan deze ook makkelijk overal meegenomen worden in de auto.

De grote poppenwagen gaat overal mee naartoe

Een grote poppenwagen hoeft niet tot last te zijn vanwege het formaat. De speelgoed wagens van Baby’s Paradijs kunt u namelijk inklappen zodat deze overal mee naartoe kan en makkelijk in de auto past. Dit is vooral handig wanneer de pop en wagen meegaan op een dagje uit voor een groots avontuur. Maar ook voor een korte wandeling met de hond in het bos is de grote poppenwagen geschikt. Door de grote wielen van de wagen kan deze namelijk over ieder terrein heen zonder dat deze vast komt te zitten. Dit is ideaal voor een wandeling in het bos of op het strand.

Grote poppenwagen

Enkele speelgoed poppenwagens in ons assortiment

  • Uitverkoop! Grote poppenwagen | Baby's Paradijs | 2021 05 21 9999 46
  • Uitverkoop! Grote poppenwagen | Baby's Paradijs | 2018 11 27 9999 6 1
  • Uitverkoop! Grote poppenwagen | Baby's Paradijs | 2018 11 21 9999 17 1

Langdurig plezier

Naast dat de grote poppenwagen opvouwbaar is, is deze ook makkelijk verstelbaar. De duwstang kunt u verstellen tussen de 48 en 73 cm. Dit maakt dat de wagen al geschikt is voor kinderen vanaf 2-3 jaar. Omdat de duwstang ook hoger ingesteld kan worden, zal uw kind lang plezier kunnen hebben van de grote poppenwagen. Dit ondanks het feit dat uw kind ook snel groeit. Wat ook prettig is aan de duwstang, is dat er een draagtas aan bevestigd kan worden. Deze draagtas wordt meegeleverd met de wagen. In de draagtas kunnen alle spullen voor de pop en wagen bewaard worden totdat de pop en uw kind deze nodig hebben. Doordat u de draagtas aan de duwstang kan hangen, is het ook mogelijk om bij de inhoud te komen wanneer de poppenwagen in beweging is. 

Meerdere uitvoeringen en kleuren

Met een hoogte van ca. 85 cm en een ruime reiswieg kan een pop van ieder formaat overal mee naartoe genomen worden. Het formaat van de wagen maakt het niet lastig om deze mee te nemen door de opvouwbaarheid en het lichte gewicht. De poppenwagen is dus ook voor u leuk om mee te nemen en uw kind zal er eindeloos mee kunnen spelen. De wagen is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dus er is altijd een geschikte wagen voor u en uw kind.

Bekijk ook onze babyartikelen

Onze grote poppenwagen kan uw kind veel plezier bezorgen, maar ook voor baby’s hebben we een ruim assortiment aan speelgoed. Zo hebben we veel houten en ook zacht baby speelgoed van Little Dutch. Met het baby speelgoed van Little Dutch kunt u de ontwikkeling van de zintuigen van uw baby stimuleren. Wilt u uw baby ook heerlijk kunnen laten slapen na het spelen? Laat uw baby dan slapen in de baby wieg Rotan. Door de bekleding van 100% katoen slaapt uw baby altijd comfortabel in uw eigen woning. Wilt u dat uw baby overal heerlijk slaapt? Overweeg dan om een babynestje te bestellen. Met het babynestje biedt u uw baby overal een geborgen gevoel en kan uw baby heerlijk slapen. In zowel de baby wieg van Rotan als het babynestje kunt u uw baby warm houden met een wikkeldeken